» . |
پیغام مدیر : م. ر. الف
خدایا چنان کن که سرانجام کار تو خوشنود باشی وما رستگار .
اخبار ایران
اخبار ورزشی
خلاصه روزنامه ها
عکس های اتفاقی
گزارش های اجتماعی
اخبار روستای پهنا یی
اخبار سده (آرین شهر )
اخبار شهرستان سربیشه
اخبار شهرستان درمـــیان
اخبار شهرستان بشرویه
اخبار شهر خوسف
اخبار شهر زهان
اخبار شـــــــــــهر اسفدن
اخبار شــــــــــهر شوسف
اخبار شـــــــهرستان قاین
اخبار شهرستان حاجی آبادزیرکوه
اخبار شهرستان نهبندان
اخبار شهرستان فردوس
اخبار شهرستان سرایان
اخبار شهرستان بیرجند
اخبار شهرستان خضری (نیمبلوک)
اخـــباراســتان
مســئولین استانی و شهرستانی
فن آوری اطلاعات
مطالب مذهــــــبی
مـــــــــناسبت ها
گزارشهای بهداشتی
حوادث گوناگون در گوشه وکنار جهان
آرشیو گذشته اخبا ر بین المللی
آرشیو گذشته شـــهرستان قـــاینات
آرشیو گذشته ایران و استان خراسان جنوبی
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -1
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -2
گزارش فعالیتهای نماینده قاینات حاج آقا قـــربانی
با این دامنه راحت با قاین نیوز ارتباط برقرار کنید
اخبار بین المللی
خبرگزاریهای داخلی
ارتباط با مدیر قاین نیوز
اخبار شهر مود
اخبار شهر اسدیه
برای جستجو در همین صفحه وبلاگ واژه کلیدی مورد نظرتان را وارد کنید :
بازدید امروز: 130 نفر
بازدید دیروز: 1642 نفر
کل بازدید: 812664 نفر
اختلاف دولت با مجلس درباره یارانه ها پایان نیافت
اگرچه مجلس روز یکشنبه با تصویب ماده ?? عملا اختیار صددرصدی به دولت در نحوه هزینه کرد منابع درآمدی یارانه ها را داد و سعی کرد دست دولت را در اجرای لایحه بازگذارد ولی مخالفت نمایندگان دولت از یک طرف و واکنش رئیس مجلس از طرف دیگر نشان داد که ماجرای لایحه هدفمند کردن یارانه ها همچنان ادامه دارد. فرزین سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی دولت که روز یکشنبه با تصویب ماده 16 موافقت کرده بود ، اعلام کرد به دلیل این که در ماده ?? ارتباط بین منابع لایحه با بودجه حفظ شده نتوانسته مشکلات ماده ?? را رفع کند دولت بر اصلاح ماده ?? اصرار دارد.معاون پارلمانی نهاد ریاست جمهوری نیز همچنان خواستار حذف ماده 13 شد . در مقابل علی لاریجانی که در هنگام تصویب ماده ?? در سفر عراق حضور داشت اولین موضع گیری رسمی خود درباره این ماده را به این صورت نشان داد که آن چه در ماده ?? تصویب شد نافی بقیه مواد لایحه هدفمندکردن یارانه ها نیست وی تاکیدکردماده 13 شرایط اجرای ماده 16 را نشان می دهد. ...
وی افزود: در ماده ?? گفته شده که به صورت درآمد - هزینه برای اجرای لایحه برداشت شود و عملکرد باید تابع همان نظارتی باشد که در ماده ?? به تصویب رسیده است. به نظر می رسد آن چه که بعد نظارتی ماده ?? است شامل حساب خزانه باشد نه صندوق مدنظر دولت ضمن این که ? ردیف هزینه ای که شامل پرداخت ??درصد منابع به یارانه نقدی، ??درصد به بخش تولید و ??درصد به دولت می باشد، نیز به مجلس توان نظارت بر نحوه هزینه کرد منابع لایحه از سوی دولت را می دهد. لذا به نظر می رسد دولت همچنان بر نظر خود برای استرداد لایحه اصرار داشته باشد چنان که سایت خبری تابناک نیز گزارش داد: دولت از روند تصویب لایحه هدفمندکردن یارانه ها راضی نیست. در این بین می توان برخی اخبار منفی درباره لایحه هدفمندکردن یارانه ها که طی ?-? روز اخیر از سوی برخی رسانه های نزدیک به دولت از جمله خبرگزاری فارس منتشر شده است را در جهت تایید این گمانه ها به کار گرفت که دولت از اجرای لایحه هدفمندکردن یارانه ها پشیمان شده است. فارس روز گذشته و امروز با این تیترها به بازخوانی تجربیات جهانی هدفمندکردن یارانه ها پرداخت. «شکست هدفمندکردن یارانه ها در مصوبه دلیل اطلاعات غلط خانوارها» و «تجربه جهانی مقاومت های سیاسی و مردمی در مقابل هدفمندکردن یارانه ها» دو نمونه از این تیترهاست. همچنین جلسه روز گذشته مجلس نیز بدون در دستور کار قرارگرفتن بررسی پیشنهادهای الحاقی نمایندگان برای لایحه هدفمندکردن یارانه ها ادامه یافت ولی تذکرات چند تن از نمایندگان مجلس از جمله توکلی، نادران، خباز، انصاری و کواکبیان، رئیس مجلس را مجاب کرد که از نیمه جلسه به بعد را به بررسی پیشنهادهای الحاقی نمایندگان اختصاص دهد.
فرزین: تصویب ماده 16 مشکل را حل نکرده، مجلس در ماده 13 لایحه هدفمندکردن یارانه ها تجدید نظر کند
سخنگوی طرح تحول گفت: ماده 16 لایحه به دلیل اینکه ارتباط بین منابع لایحه با بودجه حفظ شده، نتوانسته مشکلات مربوط به ماده 13 را رفع نماید اما راهحل های پیشنهادی دولت برای رفع ابهام نمایندگان مجلس میتواند موجب رفع اختلاف موجود شود. به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمدرضا فرزین معاون وزیر اقتصاد و سخنگوی کارگروه طرح تحول اقتصادی در گفتگو با این پایگاه اظهارداشت: لایحه مصوب هدفمند کردن یارانهها که تاکنون در 17 ماده در صحن علنی مجلس شورای اسلامی جمعبندی شده است، از تشابهات و اشتراکات فراوانی با لایحه پیشنهادی دولت برخوردار است. فرزین در ادامه اظهار داشت: ماده 13 مصوب نهایی مجلس که به موضوع نظام مدیریت منابع حاصل از هدفمند کردن یارانهها در موارد 8 و 9 و 12 میپردازد به دلیل گرهزدن این منابع با قوانین بودجه سنواتی از تفاوتهایی با پیشنهاد اولیه دولت و حتی پیشنهادهای اصلاحی دولت در فرآیند بررسی در صحن علنی مجلس برخوردار است که باعث غیرقابل اجرا شدن لایحه میشود. دولت همچنان معتقد است که راهحلهای پیشنهادی دولت برای رفع ابهام نمایندگان مجلس در خصوص مغایرت مواد 53 و 54 قانون اساسی میتواند موجب رفع اختلاف موجود شود. سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی دولت، در خصوص مواد 14، 15، 16 و 17 مصوب نیز گفت که اختلاف نظر اساسی بین دیدگاه دولت و مجلس وجود ندارد. به گفته وی، تلاشهای نمایندگان مجلس در خصوص ماده 16 جهت رفع مشکلات اجرایی به وجود آمده در ماده 13 قابل تقدیر است اما همچنان به دلیل اینکه در این ماده نیز ارتباط بین منابع لایحه با بودجه حفظ شده ، نتوانسته مشکلات مربوط به ماده 13 را رفع نماید. معاون وزیر اقتصاد، ارائه یک چشم انداز بلند مدت از سیاستهای اقتصادی و حمایتی مندرج در این لایحه، انعطاف در زمان بندی اجرای لایحه در ماههای مختلف سال و شرایط لازم برای اجرای مواد 2 و 4 آن را با گره زدن منابع و مصارف لایحه با بودجه سنواتی دولت مغایردانست و آن را یکی ازموانع عمده شرایط موفقیت آمیز اجرای لایحه عنوان کرد و گفت: از آنجا که اراده دولت بر اجرای موفقیت آمیز لایحه است، لذا تجدید نظر در ماده 13 لایحه میتواند این شرایط را مهیا سازد.
اصرار نمایندگان به برگشت لایحه هدفمند کردن یارانه ها به دستور صحن علنی مجلس
صحن علنی مجلس صبح دیروز ابتدا به دلیل نرسیدن گزارش کمیسیون ویژه وارد دستور لایحه هدفمند کردن یارانه ها نشده بود. پیش از این محمد حسن ابوترابی که ریاست جلسه روز یکشنبه را به عهده داشته بود آوردن این لایحه را در دستور روز سه شنبه منوط به ارایه گزارش کمیسیون ویژه اعلام کرده بود با این حال نمایندگان طی تذکرهای پی در پی خواهان رسیدگی به این لایحه شدند. ازجمله احمد توکلی با بیان این که ماده الحاقی پیشنهاد شده در اواخر جلسه علنی روز یکشنبه که به امضای مصباحی مقدم به عنوان رئیس کمیسیون ویژه رسیده است، اشکال دارد،گفت:اشکال این ماده این است که به عنوان مصوبه کمیسیون گزارش شده است در حالی که در آن آمده است که اکثرنمایندگان با آن موافق هستند یعنی رای گیری برای این پیشنهاد انجام نگرفته است.
لاریجانی:ماده 16نافی مواد دیگر نیست و عملکرد دولت باید تابع ماده 13باشد
علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر بیان داشت: چون در گزارش کمیسیون ویژه یک ماده الحاقی پیشنهاد شده بود اختلاف نظری ایجاد شد، مبنی بر اینکه آیا این ماده مصوبه کمیسیون هست یا نه به همین دلیل گفتیم باید کمیسیون تشکیل گرددتا موضوع حل شود.لاریجانی با بیان اینکه کمیسیون مامور تشخیص این موضوع شده است، گفت: دیدم رسانه ها به غلط تصور دیگر مطالب دیگری را منتشر کردند اما نمایندگان در جریان کار هستند و می دانند آنچه در ماده 16 تصویب شده است نافی بقیه مواد لایحه هدفمند کردن یارانه ها نیست.وی تاکید کرد: در ماده 16 گفته شده که به صورت درآمد هزینه برداشت شود و عملکرد باید تابع همان نظارتی باشد که در ماده 13 به تصویب رسیده است.
لاریجانی تذکر نادران را وارد دانست
الیاس نادران نیزنسبت به ارجاع لایحه هدفمند کردن یارانهها به کمیسیون ویژه بررسی طرح تحول اقتصادی اعتراض کرد و گفت: به چه حقی از 290 نماینده حق دادن پیشنهاد و استفاده از فرصتهایی که در آییننامه داخلی پیشبینی شده سلب میشود؟ نادران با بیان اینکه این لایحه به خاطر تذکر جمشید انصاری نماینده زنجان توسط حجتالاسلام ابوترابیفرد نایب رییس مجلس از دستور کار خارج شد، گفت: آییننامه داخلی مجلس درباره رسیدگی به شور دوم طرحها و لوایح پیشبینی کرده که پیشنهادات نمایندگان در صحن مجلس مطرح شود. این عضو کمیسیون اقتصادی مجلسگفت: آقای ابوترابیفرد باید به اعتراضی که درباره اداره جلسه صورت گرفته بود، ترتیب اثر میداد، نه اینکه تشکیل جلسه غیرقانونی کمیسیون ویژه را رسمیت دهد و از آنها میخواست که مصوبه جدید به مجلس ارایه کنند. نادران خاطر نشان کرد: اگر نقصی در مصوبه کمیسیون ویژه وجود دارد که من به وجود چنین نقصی قائل نیستم، راهش این است که این مصوبه به اتمام برسد و به شورای نگهبان هم ارسال شود و پس از آنکه به قانون تبدیل شد، در قالب پیشنهادات اصلاحی و تکمیلی قانون را اصلاح و آن را جامع و کامل کنیم. علی لاریجانی رییس مجلس ضمن وارد دانستن تذکر نادران، خاطر نشان کرد: اگر نمایندگان پیشنهاداتی داشته باشند، در صحن مورد توجه قرار خواهد گرفت.
لاریجانی در پاسخ به تذکر کواکبیان: جلسه پنهانی نداریم
علی لاریجانی در پاسخ به تذکر کواکبیان مبنی بر نحوه بررسی یکی از مواد لایحه هدفمند کردن یارانهها در کمیسیون ویژه و تصمیم گیری درباره لایحه هدفمند کردن یارانه ها در جایی غیر از صحن علنی مجلس گفت: جلسه علنی در مقابل چشم مردم است و ما قصد نداریم جلسه را با برخی تصورات اداره کنیم و برخی مطالب رسانهها نباید مبنای کار ما قرار گیرد. مصطفی کواکبیان نماینده سمنان در تذکری با استناد به ماده 182 آییننامه داخلی مجلس با اشاره به اظهارات رییس جلسه مبنی بر قانونی بودن تداوم کار کمیسیون ویژه بررسی طرح تحول اقتصادی و نیز با یادآوری حضور رییس جمهور در جلسه علنی روز سهشنبه مجلس خاطرنشان کرد: هر پیشنهادی که مطرح میشود مربوط به صحن علنی است و پیشنهاد جدیدی در کمیسیون نمیتواند مطرح شود. وی خطاب به رییس جلسه گفت: قبلا به ما تاکید داشتید که سریعتر این کار را انجام دهید اما امروز به یکباره این لایحه از دستور کار خارج میشود. با این اوصاف این شائبه ایجاد میشود که این لایحه به غیر از صحن علنی در جاهای دیگری مورد بررسی قرار میگیرد. وی اضافه کرد: این مساله این مقوله را به ذهن متبادر میکند که براساس نظر برخی رسانهها ما به عقبنشینی دچار شدهایم، ولی برای حل این موضوع باید ضربالاجلی تعیین کنیم تا کمیسیون سریعتر در این خصوص نظر دهد. لاریجانی در پاسخ به وی گفت: ما قصد نداریم جلسه را با برخی تصورات اداره کنیم و جلسه علنی در برابر چشم مردم است و ما مطابق قانون اساسی موظفیم موضوعات را مطرح کنیم. وی افزود: بحثهایی که شما مطرح میکنید شاید به خاطر برخی مطالب رسانههاست که نباید مبنای کار ما قرار گیرد.
الیاس نادران به حالت اعتراض جلسه علنی مجلس را برای دقایقی ترک کرد
الیاس نادران،نماینده مردم تهران در اعتراض به از دستور خارج کردن لایحه هدفمند کردن یارانهها صحن علنی مجلس را ترک کرد. به گزارش ایلنا از دستور خارج شدن لایحه هدفمند کردن یارانهها موجب اعتراض بسیاری از نمایندگان شد. گفتنی است روز یکشنبه به علت ابهامی که در پیشنهاد غلامرضا مصباحی مقدم وجود داشت این پیشنهادبه کمیسیون ویژه رفت تا در مورد آن بررسیهای بیشتری شود. پس از این تذکرات با وجود آنکه مجلس در حال رایگیری برای انتخاب یک حقوقدان عضو شورای نگهبان بود الیاس نادران به حالت اعتراض با عصبانیت جلسه علنی را ترک کرد با وجود اینکه افرادی همچون حسینی نماینده گچساران قصد بازگرداندن وی را داشتند نادران با حالت بسیار عصبانی جلسه علنی را ترک کرد.
مجلس با تشکیل کمیته ای برای افزایش حقوق متناسب با آثار تورمی هدفمند کردن یارانه ها مخالفت کرد
پیشنهاد علیرضامحجوب نماینده تهران در مورد مکلف کردن دولت در راستای تشکیل کمیته ویژهای از نمایندگان کارگران، کارمندان و بازنشستگان برای مشخص کردن آثار افزایش هزینههای زندگی ناشی از اجرای قانون هدفمندکردن یارانهها به تصویب نمایندگان نرسید. بر اساس پیشنهاد محجوب دولت مکلف میشد کمیته ویژهای مرکب از نمایندگان کارگران، کارمندان، بازنشستگان و کارشناسان ذی ربط تشکیل شود تا آثار افزایش هزینههای زندگی ناشی از اجرای این قانون را تخمین و به مراجع مختلف، میزان افزایش حقوق را برای خنثی کردن آثار نامطلوب افزایش حاملهای انرژی آب، برق و گاز و سایر کالاها اعلام کنند.در ادامه از 204 نماینده حاضر در جلسه این پیشنهاد با 57 رای موافق، 71 رای مخالف و 19 رای ممتنع رای نیاورد.
مخالفت نمایندگان با دو پیشنهاد الحاقی مفتح
نمایندگان تنها با 73 رای موافق با پیشنهاد الحاقی مفتح به لایحه هدفمند کردن یارانهها مبنی بر افزایش ده درصدی دستمزدهای حقوق بگیران با توجه به اجرای قانون هدفمندکردن یارانهها مخالفت کردند. همچنین پیشنهاد لازم الاجرا بودن قانون هدفمندکردن یارانهها از سال 89 توسط مفتح، سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مطرح شد که هر دوی آن ها رای نیاوردند./ر.خراسان
..: آخرین ارسال ها :..
13آبان روز دانش اموز مبارک
قاین : مراسم راهپیمایی روزجهانی قدس در شهرستان قاینات
[عناوین آرشیوشده]
کپی برداری از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز میباشد .
All Rights Reserved 2005-2010 © by
Qaennews.parsiblog.com
This Template Designed By Mohammad Bagheri | power ByParsiBlog
wwWw.Theam.TK -
wWw.TMPfa.TK -
wWw.MyBaran.TK
لینک ثابتنظرات شما ()